tirsdag 2. februar 2010

Kake?




Har hatt lyst på brownies en stund...men lommeboka protesterer og mengden av ingerdienser er noe slunkent. Så skjedde det en dag at jeg ramla over en oppskrift på nettet. Lag sjokoladekake i en kopp eller skål...i mikro'n! Vanligvis er jeg ikke no flittig bruker av mikrogreier, men det er ganske enkelt genialt uansett.

Her kan du velge om du vil ha flytende kjerne eller gjennomstekt. Fort, nesten gæli og nam nam!



Ingredienser

4 ss hvetemel
4 ss sukker
2 ss kakao
1 egg
3 ss melk
3 ss matolje med nøytral smak (ikke soya eller oliven)


Fremgangsmåte

Bland alt det tørre i en kopp eller skål (burde romme minst 3 dl). Pisk egget med en gaffel og bland i melk og olje. Hell over i det tørre og bland sammen til en glatt røre.

Sett koppen/skåla i mikro'n og kjør på ca. 800-1000w i 2-3 min. Hold et øye med den ettersom det går fort fra flytende kjerne til gjennomstekt.


Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar