søndag 25. april 2010

pakke pakke pakke

Ja, da var det søndag kveld da. Har fått pakket litt i løpet av uka. I går fikk jeg hjelp av søster'n med å kjøre bort litt esker til "enga" og til mutter'n. I morra skal jeg jobbe sent, så da blir det vel ikke gjort så alt for mye. Alt skal være klart og jeg skal ut før 1. mai, så håper ikke uka flyr for fort. Alt av møbler skal til mamma. Noe skal hun bruke til gjesterommet, mens det andre skal lagres. Har igjen litt småtteri å pakke. Er i grunn litt vanskelig. Kan jo ikke pakke meg helt ut for tidlig heller. Kjekt å ha litt i hus, så jeg kan leve her siste dagene :P

Er det noen som har stor trang til å hjelpe til med pakking og vask, så er det bare å melde seg :P

tirsdag 20. april 2010

Litt ordnings...tror jeg

Har vært en litt produktiv dag da. Selv om jeg ikke fikk gjort så mye som jeg skulle ønske. Fått pakket ned litt mer i stua, og er fortsatt omringet av pappesker og små, og litt større, støvgnagere. Fått avklart litt om hvor møbler og ting og tang kan lagres.

I morra er det tidlig på jobb og opp på jobben til Trond for å legge om til sommerdekk. Tar sjansen, selv om det kommer en og annen snøbyge i ny og ne... Så da går vel morradagen temmelig fort. Torsdag er på jobb igjen...tidlig. Så får jeg se om jeg får pakket litt mer og evt. kjørt bort litt ting. Fredag er det ned til Sarpsborg for å ta et endelig farvel med mormor Else.

Er ikke over enda. Lørdag skal Trond til Skogbygda og fikse no takstein. Vet ikke helt om det er noe jeg skal være med på ,men det finner jeg ut tidsnok :P

mandag 19. april 2010

Tiden flyr...

Ja, hei og takk for sist. Over en måned siden sist. Skjerpings! Tiden flyr og ting har skjedd. Julianne har vokst masse og er fortsatt søt og god. Jeg skal flytte om 12 dager og Trond har begynt salgsprosessen på leiligheten sin. Det er vel det som er positivt. 6. mars har nok vært den værste dagen så langt i år. Bestefar var dårlig og forlot vår verden. Og ikke nok med det. 12. april sovnet min kjære stemormor stille inn foran øynene mine. Begravelse på fredag. Så nå er det nok for en stund, om jeg kan be om det. Tiden har vært tung, men familien holder sammen og det er godt.

Det var forsåvidt det jeg gadd å skrive nå. Skulle bare sørge for å gi et tegn til liv.