mandag 8. februar 2010

A friend indeed...

Kan se ut som jeg og Katrina endelig har tid til å møtes i morgen. Det er koselig :) Må prøve å få møtt Julie en dag også syns jeg. Eller hva mener du Julie? Og Stine også. Kommer du til Jessheim snart eller?? Må prøve å holde på de vennene man har. Er ikke alltid man har tid når venner blir spredt rundt om kring, pengene strekker ikke alltid til og alle har sitt og stri med i hverdagen. Nærmer seg bursdagen min snart å...Er ikke før 3. mars, men tiden flyr. Prøve å få til en liten sammenkomst kanskje.

Endelig!


Lørdag 6. februar klokka 04:22 kom Julianne til verden! Verdens nydeligste tantebarn er endelig her. Fødselen gikk veldig fort og hun kom med et "plopp", bokstavlig talt. Hun veier 3195 gram, er 49 cm lang og i tipp-topp form. Etter mye venting er det godt at det er over. Mor og far har det også bra. De er på sykehuset ennå, men kommer nok hjem snart. Moro å være tante! :D

tirsdag 2. februar 2010

I mårgo, i mårgo...

Fortsatt ikke no tegn til lillemors ankomst. Termin i mårra. Vente å se...

Kake?




Har hatt lyst på brownies en stund...men lommeboka protesterer og mengden av ingerdienser er noe slunkent. Så skjedde det en dag at jeg ramla over en oppskrift på nettet. Lag sjokoladekake i en kopp eller skål...i mikro'n! Vanligvis er jeg ikke no flittig bruker av mikrogreier, men det er ganske enkelt genialt uansett.

Her kan du velge om du vil ha flytende kjerne eller gjennomstekt. Fort, nesten gæli og nam nam!



Ingredienser

4 ss hvetemel
4 ss sukker
2 ss kakao
1 egg
3 ss melk
3 ss matolje med nøytral smak (ikke soya eller oliven)


Fremgangsmåte

Bland alt det tørre i en kopp eller skål (burde romme minst 3 dl). Pisk egget med en gaffel og bland i melk og olje. Hell over i det tørre og bland sammen til en glatt røre.

Sett koppen/skåla i mikro'n og kjør på ca. 800-1000w i 2-3 min. Hold et øye med den ettersom det går fort fra flytende kjerne til gjennomstekt.


Enjoy!